Nieuws   Zoeken 

Ria's kerriegarnalen met kokos
Ingredienten: (2 pers.):
2 eetlepels sesamolie
6 lente-uitjes in stukken van 2 cm
2 theelepels kerriepoeder
150 gram gekookte grote garnalen
2 eetlepels kokosmelk
2 eieren, hardgekookt, in stukjes
zout
1/2 theelepel cayennepeper
Bereiding:
verhit de olie in een wok. voeg de lente-uitjes en de kerrie toe en roerbak ze 3 minuten. voeg de garnalen, de kokosmelk en 1/2 dl water toe. verwarm het mengsel al roerende 2 minuten en roer de stukjes ei erdoor. breng op smaak met cayennepeper en zout.
Receptnummer: 7460 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
lekker met basmatirijst
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept