Nieuws   Zoeken 

Marina's snelle shoarmaschotel met knoflooksaus
Ingredienten: (3 pers.):
500 gram schoarmavlees
1 zakje schoarmakruiden
2 uien
1 paprika
zak aardappelschijfjes ( diepvries )
blikje mais
voor de saus:
Yogonaise of mayonaise
knoflookteentjes
yoghurt
Bereiding:
vlees bakken en schoarma kruiden erover doen ( naar eigen smaak ) ui en paprika in stukjes erbij doen. aardappelschijfjes in een andere pan 10 minuten bakken ,en bij de schotel doen. Op het laatst de uitgelekte mais erbij en nog even goed doorwarmen. Schoarmasaus : mayonaise of yogonaise mengen met yoghurt en uitgeperste knoflooktenen. Op het bord over vleesschotel doen.
Receptnummer: 7509 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Met de knofllooksaus moet je zelf kijken hoeveel knoflook je wilt gebruiken ik pak zelf meestal 4 teentjes omdat wij erg van knofllook houden. mayonaise/ yoghurt verhouding 1/1
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept