Nieuws   Zoeken 

Helene's overheerlijke gevulde courgette met tagliatelle
Ingredienten: (4 pers.):
2 grote courgette
4 ons rundgehakt
1 ei, zout/peper, paneermeel, italiaanse kruiden, parmezaanse kaas,
tagliatelle
1 pak diepvriesspinazie a la creme
1 pakje gezeefde tomaten
1 bouillionblokje
1 uitje
olijfolie
Bereiding:
Was de courgette's en halveer ze in de lengte, kook ze ± 3 min. en laat ze goed uitlekken. Verwarm de oven voor op 200 gr. Meng het gehakt, ei, zout/peper, parmezaanse kaas, paneermeel en ital. kruiden goed door elkaar en vul de courgette's hiermee, en doe ze in de oven. Kook de tagliatelle en verwarm de spinazie. Doe een eetl. olijfolie in een pannetje en fruit hierin een uitje doe de gezeefde tomaten erin een bouillionblokje en wat italiaanse kruiden, en maak er een mooi sausje van. meng de tagliatelle en de spinazie door elkaar. Leg de courgette op een bord en doe hierover de tomaten saus, serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk

aanvulling: de oven op 200 gr moet en +/- een half uurtje.
Receptnummer: 7518 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Dit is echt de favoriet van mijn gezin, niet moeilijk te maken en ontzettend lekker!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept