Nieuws   Zoeken 

Stefan's lekkere chocolade truffels
Ingredienten: (2 pers.):
125 gram boter,
125 gram poedersuiker,
75 gram slagroom,
vanillesuiker ( uit een stokje of een zakje),
200 gram pure chocolade,
100 gram cacaopoeder
Bereiding:
1) mix in een kom de boter met het suiker, room en de vanille tot een romige massa. 2) schep op een met plastic folie beklede plaat kleine bergjes van het mengsel, steek een coktailprikker in het midden van ieder bergje ( truffel). zet dit allemaal circa 30 minuten in de vriezer. 3) smelt de pure chocolade en doe het cacaopoeder in een diep bord. Haal de truffels uit de vriezer en doop deze in de gesmolten chocolade en haal ze daarna door het cacaopoeder, verwijder de prikkers en bewaar ze tot gebruik op een koele plaats
Receptnummer: 7841 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 35 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept