Nieuws   Zoeken 

Sandra's gebakken aardappels met schil
Ingredienten: (2 pers.):
500 gram aardappels
zout
2 sjalotjes
olie of bakboter
slakruiden (potje van de albert heijn)
Bereiding:
Boen de aardappels goed schoon. Kook ze met schil gedurende 8 minuten met de gebruikelijke hoeveelheid zout (zorg dat de aardappels allemaal net onder water staan). Snipper intussen de sjalotjes. Giet de aardappels af en zet ze even in koud water. Snijd de aardappels in stukjes (a-partjes zien er het leukste uit). Verwarm de olie of de bakboter en bak de aardappels, sjalotjes en een flinke hand slakruiden in 8 minuten gaar.
Receptnummer: 7868 | Categorie: Aardappel | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Een keer wat anders dan de doorsnee gebakken aardappels.
Heerlijk met carien's knoflooksaus (receptnr 627).
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept