Nieuws   Zoeken 

Riet's romige shoarma
Ingredienten: (4 pers.):
3 el olie
2 uien grof gehakt
3 teentjes knoflook grof gehakt
2-3 tl kerrie
400 gram shoarmavlees
2 dl room
Bereiding:
verhit de olie.
voeg uien en knoflook bij en fruit een paar minuten.
voeg kerrie toe, roer goed door (vuur laag).
voeg shoarmavlees toe, roerbak tot het gaar is.
voeg de room toe, roer goed, laat niet meer koken.
lekker bij rijst, sperziebonen en spinaziesalade.
Receptnummer: 803 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: riet van der velden
Opmerking:
gebruik het liefst een hele goede kwaliteit kerry, anders smaakt het alleen maar peperig.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept