Nieuws   Zoeken 

harriette's kapucijnders van Bali
Ingredienten: (4 pers.):
50gram kapucijnders
2eetlepels olie
1knoflook
1ui
50gram schoongemaakte witte kool
halve prei
mespuntje sambal
50gram tauge
1bolletje gember
selderij
Bereiding:
zet de kapucijnders de avond van te voren met ruim water in de week. giet het afweek water af. zet de geweekte kapucijnders op met vers water en laat ze ongeveer in een uur gaar koken. fruit intussen in olie de knoflook en de fijn gesnede ui. voeg na enige minuten de fijn gesnede kool toe,evenals de gesnede prei en de sambal laat dit 10minuten bakken. voeg dan de tauge en de fijn gesnede gember toe laat dit even meewarmen. voeg de kapucijnders toe en stooi er tot slot de fijn gesnede selderij over.
Receptnummer: 8046 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
lekker hierbij is atjar tjampoer of komkommersla
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept