Nieuws   Zoeken 

Harriette's Provencaalse kip
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. blokjes aardappels
1 ui
3 teentjes knoflook
400 gr. kipfile
bakboter
1 gele paprika
1 groene paprika
3 worteltjes
3 vleestomaten
halve bouillonblok
Bereiding:
de aardappels halfgaar koken.intien min.goud bruin bakken. op keuken papier uitlekken. een ui in ringen snijden,en de knoflook fijn snijden de kipfile in reepjes snijden. in het achter gebleven vet nog 15gr,boter doen de kip bakken de ui en de knoflook erbij bakken. dan de aard,erbij. de paprika"s in reepjes snijden de wortels en de tomaten,alles erbij doen 1/4deliter bouillon erbij ongeveer 10 minuten laten pruttelen.
Receptnummer: 8162 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept