Nieuws   Zoeken 

Vicky's opgevulde schelpen met zalm en garnalen
Ingredienten: (4 pers.):
60 gr bloem
60 gr boter
1/2 l melk
100 gr gemalen kaas
peper - zout - nootmuskaat
1 eidooier
1 doosje champignons
2 dozen zalm
200 gr garnalen
Bereiding:
De schelpen insmeren met boter Maak een kaassaus van bloem + boter + melk + gemalen kaas en neem de pan van het vuur af Voeg de kruiden en het ei toe en meng goed om Zet terug de pan op het vuur en voeg nu de stukjes zalm en garnalen toe en laat dit even meewarmen Vul nu de schelpen en bestrooi deze met paneermeel en een beetje geraspte kaas en laat deze gratineren in de oven.
Receptnummer: 8189 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
In plaats van de vulling in de schelpen te doen kan je deze vervangen door bladerdeegkorfje (videe)
De zalm kan je vervangen door hesp en champignons
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept