Nieuws   Zoeken 

Ri@'s pittige omelet
Ingredienten: (4 pers.):
6 eieren
6 eetlepels melk
zout
peper
1 geraspt uitje
mespuntje sambal
boter of margazrine
Bereiding:
de eieren loskloppen met melk, zout, peper, het geraspte uitje, en de sambal. het schuim laten wegtrekken. de boter of margarine in een koekenpan, hety eiermengsel in de pan doen en op op een niet te hoog vuur een omelet bakken. iedere keer het al gestolde ei met een houten lepel naar het midden midden schuiven zodat het nog niet gestolde op de panbodem komt. de omelet is goed als de bovenkant nog zacht en glanzend is en de onderkant goudbruin. de omelt op een verwarmde schotel laten gijden en meebakken.
Receptnummer: 8203 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
lekker als vleesvervanger bij de hoofdmaaltijd, maar ook op een donkerbruine boterham smaakt het lekker
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept