Nieuws   Zoeken 

Ingrid's pikante scampi's met tomaten
Ingredienten: (4 pers.):
6 grote gepelde scampi's per persoon,
3-4 teentjes knoflook,
4-5 gepelde verse tomaten,
3-4 sjalotjes,
beetje room,
1spl.kerriepoeder,
beetje cayennepeper ,
peper en zout ngl.uw smaak.
olijfolie,
Bereiding:
de olijfolie heet laten worden. kerriepoeder hierin bakken. de scampi's toevoegen en even laten meebakken. de scampis uit de pan vissen en in een kommetje even opzij zetten. de fijngesneden sjalotjes en look toevoegen. gepelde en in stukjes gesneden tomaten mee in de pan doen. peper,zout en cayennepeper toevoegen. dit alles laten sudderen tot de tomaten gaar zijn. de scampis terug mee in de pan doen en even laten opwarmen. room toevoegen ngl.uw smaak. opdienen met rijst of pasta. smakelijk eten
Receptnummer: 8296 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
tip : men kan ook nog fijngesneden rode en groene paprika toevoegen, en deze mee laten sudderen.
tip : met kerriepoeder moet je toch een beetje voorzichtig zijn , want in de handel
zijn zachte en sterkere poeders te krijgen.!!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept