Nieuws   Zoeken 

Mosterdvlees van Anke
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram magere hamlappen
2 uien/ 2 teentjes knoflook
100 gram zilveruitjes
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels mosterd
1/2 eetlepel kerriepoeder/1/2 theelepel rozemarij
1 dl witte wijn of sherry
1 dl. bouillon
1 dl slagroom of koffieroom
50 gram rozijnen
peper,zout
Bereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteentjes Pel de uien en snipper deze. pel de teentjes knoflook en laat de zilveruitjes goed uitlekken. Verhit de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg ui,geperste knoflook,mosterd,rozemarijn en zilveruitjes toe en roer goed door. Giet de wijn of sherry met de bouillon er bij en stoof het gerecht met het deksel op de pan 30 min. Roer de room en de rozijnen er door en maak op smaak met peper en zout. Lekker met roer gebakken wittekool of spitskoolen aardappelpuree of pasta.
Receptnummer: 8417 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept