Nieuws   Zoeken 

Ingrid's champignons à la Grecque
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr witte parijse champignons ,
3 spl olijfolie ,
50 gr tomatenpuree (geconcentreerd)
1 citroen ,
peper,zout,paprikapoeder ,
1 spl korianderbolletjes ,
1 laurierblad ,
enkele verse korianderblaadjes
als garnituur.
Bereiding:
maak de champignons schoon en snijd deze in grote stukken. pers het sap van een halve citroen en snijd de andere helft in schijfjes. verhit de olijfolie in een grote pan samen met de tomatenpuree , de korianderbolletjes , het citroensap ,paprikapoeder ,peper en zout. voeg dan de champignons toe . bak dit alles op een tamelijk hoog vuur gedurende 10 min. voeg op het laatst de schijfjes citroen toe. laat enkele urene in de koelkast afkoelen , alvorens op te dienen.
Receptnummer: 8438 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
is gewoon lekker op de boterham of om bij een fris slaatje te geven. deze zelfgemaakte Griekse champignons zijn zo heel anders dan diegene die je al klaargemaakt koopt. echt eens uitproberen !!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept