Nieuws   Zoeken 

Nancy's roze zalm met rijst (in de oven)
Ingredienten: (4 pers.):
Roze zalm (doos v. Imperial)
bloem
melk
boter
peper en zout
muskaatnoot
rijst (om te koken)
gemalen kaas
Bereiding:
Kook de rijstbuiltjes volgens de uitleg van de doos (10 of 20 minuten). Maak een witte saus en maak die op smaak met peper, zout, muskaatnoot en gemalen kaas. Maak de roze zalm schoon. Vul dan een ovenschotel met een laag rijst en daarna een laag roze zalm en verder een laag kaassaus. Zo werk je verder laag per laag tot alles op is. Je eindigt met een laagje gemalen kaas dat je er over strooit en daarna je schotel onder de grill van de oven stopt. Zo heb je een mooi bruin korstje op de bovenkant.
Receptnummer: 8482 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Roze zalm kan ook van de Aldi.
Is lekker met een stukje brood.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept