Nieuws   Zoeken 

@strid's warme stokbrood met roomkaas en olijven
Ingredienten: (4 pers.):
1 voorgebakken stokbrood,
1 kuipje Saint Moret, roomkaas,
1 sjalot,
20 pitloze zwarte olijven,
3 takjes peterselie
Bereiding:
Sjalot pellen en fijnsnipperen. Olijven in kleine stukjes snijden en de peterselie in een kopje fijnknippen. In een kom de roomkaas vermengen met de sjalot, olijven en peterselie. Stokbrood opensnijden en bestrijken met het olijvenmengsel. Verpak het brood goed in een stuk folie. Bak het brood op de hete barbeque in 15-20 door en door warm. Maak het folie open en snijd het brood in plakjes.
Receptnummer: 8525 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Je kunt het gvulde brood ook in 4 stukken snijden en afzonderlijk verpakken en ze in de oven afbakken ipv op de barbeque.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept