Nieuws   Zoeken 

Monique's Huevos del Domingo
Ingredienten: (6 pers.):
10 eieren
1 blikje tonijn (naar keuze uit
water of olie)
1 potje kappertjes
een tube mayonaise
een tube tomatenketchup
Bereiding:
Kook de eieren hard en laat ze afkoelen. Laat de tonijn en kappertjes uitlekken. Pel de eieren en snijd ze in de lengte door. Wip de dooiers eruit. Prak de tonijn in kleine stukjes en vul hiermee de eihelften. Knijp er een slingertje mayonaise over. Leg op elk ei een paar kappertjes. Daarover komt verkruimeld eigeel (niet alle dooiers worden gebruikt). Garneer met een slingertje mayonaise, een slingertje ketchup en een paar kappertjes. Dit tapas-gerechtje doet het heel goed als borrelhapje, maar is ook heel geschikt als een klein voorgerechtje. Serveer dan 2 of 3 eieren per persoon op een bedje van sla.
Receptnummer: 8686 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Deze 'zondagse eieren' zijn verrassend gevuld met tonijn, een leuke variant op gewone gevulde eieren en bijzonder lekker!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept