Nieuws   Zoeken 

Annex' pasta met gerookte zalm en bieslook
Ingredienten: (4 pers.):
1 brikje room (2dl)
1 dl melk
200 g gerookte zalm
verse bieslook
pasta naar keuze
peper
Bereiding:
Breng de room samen met de melk aan de kook. Snij de gerookte zalm in stukjes. Meng de fijngesneden zalm nu al roerend door de melk/room. Let op dat je een paar stukjes zalm overhoudt voor de garnering. Indien je de saus te dik vind kan je melk bijvoegen tot de saus de ideale dikte heeft. Laat even doorkoken (5 min.) Kruid nu met peper. (Geen zout, gerookte zalm is heel zout) Was en snij nu de bieslook in kleine stukjes en voeg deze er pas aan toe als je de saus van het vuur hebt gehaald. Goed roeren. Lekker op pasta. Garneren met een stukje gerookte zalm.
Receptnummer: 8805 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Om het niet te vet te maken kan je ook enkel melk gebruiken voor deze saus. Indien je saus nu te dun is, aanlengen met maizena.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept