Nieuws   Zoeken 

@strid's kabeljauwstamppot met mosterdsaus
Ingredienten: (4 pers.):
400 g kabeljauwfilet(diepvries)
1½ kg aardappels, geschild en in blokjes
1 krop ijsbergsla
30 g boter
1 dl melk
2 el fijngehakte peterselie
1½ el fijngehakte dille
peper en zout
2½ kippenbouillon(tablet)
1 dl slagroom
3 el grove mosterd
allesbinder
1 eidooier
Bereiding:
Kabeljauw in wat water tegen de kook aan in 5 miuten gaar laten worden. Afgieten en opzij leggen. Aardappels gaar koken. Van de sla 4 mooie bladeren apart houden, de rest in dunne reepjes snijden. Bouillon met slagroom en mosterd aan de kook brengen en 4 minuten zonder deksel zachtjes laten koken. Eventueel met allesbinder binden en van het vuur af de eidooier erdoor kloppen. Aardappels met boter en melk pureren. Stukjes vis, sla peterselie, dille en peper en zout erdoor scheppen. Stamppot over de bladeren verdelen en de saus er omheen scheppen.
Receptnummer: 8897 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept