Gepofte rode ui met mascarpone en bosui
Ingredienten: (4 pers.):
4 grote rode uien
stuk aluminiumfolie
2 el. olijfolie
2 bosuitjes
2 el mascarpone
3 el geraspte parmezaanse kaas
Bereiding:
verwarm de oven voor op 225C verwijder zonodig loszittende schilletjes van de uien. snijd de onderzijde recht af zodat de ui blijft staan. snijd ook de bladaanzet eraf. leg ze elk op een stuk aluminiumfolie, druppel er olijfolie over en vouw de folie erom heen. pof ze in de oven in ong. 50 min. gaar. maak intussen de bosuitjes schoon en snijd ze in dunne ringen. meng de bosui met de mascarpone en de geraspte parmezaanse kaas en vorm er 4 balletjes van. verdeel ze over de uien en druk ze vast. zet de uien nog 5 min. in de oven. Serveer direct.
Receptnummer: 89 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 55 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept