Nieuws   Zoeken 

@strid's eiernoedels met biefstuk en spinazie
Ingredienten: (4 pers.):
500 g biefstukreepjes
200 g bladspinazie
125 ml kippenbouillon
2 el archideolie
5 el sojasaus
3 el oestersaus
1 tl sesamolie
2 tl maizena
250 g eiernoedels
Bereiding:
Verhit 1 el olie in een pan en voeg de helft van het vlees toe. Roerbak ze 2 minuten tot ze bruin en gaar zijn, schep ze uit de pan en doe hetzelfde met de andere helft. Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Doe de spinazie in de pan en roerbak 30 seconden tot het zacht is. Zet de spinazie apart en doe de kippenbouillon, sojasaus, oestersaus en sesamolie in de pan meng het door elkaar. Vermeng de maizena met 3 el water en voeg dit toe aan de saus in de pan. Laat het op matig vuur iets indikken. Voeg de spinazie en het vlees toe aan de saus en meng het goed door elkaar. Schep de noedels op een bord en schep de biefstuk erboven op.
Receptnummer: 9074 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept