Nieuws   Zoeken 

@strid's garnalensalade met peultjes en dilleroom
Ingredienten: (2 pers.):
75 g peultjes
zout
1 el dille, fijngehakt
2 el zure room
peper
1 tl mosterd
100-150 g hollandse garnaaltjes
Bereiding:
kook de schoongemaakte peultjes 2 minuten in kokend water met zout. Laat ze onder koud water afkoelen en goed uitlekken. Roer van de zure room, dille, peper en zout en mosterd een sausje. Schep de garnalen door de saus. Leg een waaier van peultjes op de borden en schep de garnalen ernaast.
Receptnummer: 9079 | Categorie: Voorgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Om de schotel een extra kleurtintje te geven kun je er nog wat dunne reepjes tomaat bij leggen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept