Nieuws   Zoeken 

Nancy's confettibrood (apperitief hapje)
Ingredienten: (6 pers.):
300 gram belegen kaas in dikke plakken
150 gram gekookte ham in dikke plakken
2 dl room
klontje boter
2 soeplepels gesnipperde bieslook
1 soeplepel gesnipperde peterselie
30 cm stokbrood
peper
5 bieslookpijpjes
Bereiding:
Het stokbrood uithollen. De kaas en ham in kleine stukjes snijden. Room opkloppen en wat boter bijvoegen. De kaas en ham en room samen mengen en op smaak brengen met de gesnipperde bieslook en de peterselie en de peper. Daarna vul je het stokbrood op met dit mengsel en druk het goed aan. Het stokbrood omwikkelen met plastiekfolie en 1/2 dag in de ijskast leggen om op te stijven. Of eventueel in de diepvries (gaat vlugger). Voor het opdienen snijd je het stokbrood met een elektrisch mes in schijfjes van 1 cm. Opdienen door half en half op elkaar te leggen en te versieren met enkele bieslookpijpjes.
Receptnummer: 9087 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Dit is een lekker fris apperitiefhapje waar niet veel werk aan is.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept