Nieuws   Zoeken 

Silvia's zalmtaart
Ingredienten: (4 pers.):
bladerdeeg, 5 plakjes
3 eieren
1/8 l slagroom
4 in stukjes gesneden ananasringen
200 gram roomkaas (Monchou), in stukjes
1 groot blik zalm
peterselie
peter en zout
Bereiding:
Eieren en slagroom loskloppen. Peterselie, peper, zout, ananas en monchou toevoegen. Alles door elkaar roeren. Zalm toevoegen. Springvorm bekleden met bladerdeeg. Zalmmengsel in de bladerdeegvorm scheppen. Taart in de oven in ong 30/40 min. op 200 graden bakken.
Receptnummer: 912 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Silvia
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept