Nieuws   Zoeken 

Ria's sateh in het pannetje
Ingredienten: (4 pers.):
4 ons hamlapjes
olijfolie
ketoembar
djinten
zout
peper
ketjap
knoflook
pindakaas
tomatenketchup
Bereiding:
Hamlapjes klein snijden.
Olie in de pan doen. Hamlapjes braden met een snufje ketoembar, djinten, zout, peper, een eetlepel ketjap en de uitgeperste knoflook. Even aan de kook brengen, vervolgens op een klein pitje gaar laten worden. Als je makkelijk in het vlees kunt prikken is het gaar.
Even voor het opdienen het vlees weer warm maken en vervolgens een paar lepels pindakaas en een eetlepel tomatenketchup toevoegen.
Het wordt dan een iets dikke brei.
Selamat makan.
Receptnummer: 927 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: ria
Opmerking:
lekker met (uiteraard) rijst, sambal goreng boontjes en komkommer.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept