Nieuws   Zoeken 

Cisca's roergebakken spitskool
Ingredienten: (4 pers.):
1 spitskool
500 gr rundergehakt
2 teentjes knoflook
2 el massala
2 el olie of boter
klein blikje ananas
handje rozijnen
1 ui
Bereiding:
Rasp of snij de spitkool fijn
pers de teentjes knoflook
snipper de ui
Verhit de olie in een wok of koekenpan
roerbak daar de spitskool en de ui in
voeg het gehakt toe en bak het rul
voeg de knoflook en de massala, de klein gesneden ananas en de rozijnen toe.
Bak dit kort de groenten moeten knapperig blijven.
lekker met gebakken aardappels of rijst
vervang het gehakt eens door gedroogde garnalen
(wel eerst even weken)
Receptnummer: 930 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: cisca
Opmerking:
Dit recept kun je ook met bv witte kool of een blik peen en erwtjes maken
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept