Nieuws   Zoeken 

Jan's Roergebakken Groenten schotel
Ingredienten: (2 pers.):
1 stronk Broccoli
1 Paprika
2 ons Taugé
1 bak Oesterzwam (mag ook champignons zijn)
worteltjes
2 Sjalotjes
2 Teentjes knoflook
1 blikje Jonge zoete maïskolfjes in water.
Oestersaus
Chinese Ketjap
sesam olie
zonnebloem olie
Bereiding:
Eerst alles snijden en klaar maken. Wat olie in de pan. Sjalotjes en Knoflook in olie fruiten. Dan Wortels, Broccoli, Paprika erbij doen even omroeren. Dan en flinke scheut Chinese ketjap. Wat oester saus, en wat sesam olie. Daarna de Maïs, Taugé en de Oesterzwam. Vocht van de maïskolfjes erbij doen, en even laten smoren. Geen deksel op de pan dan worden de groenten zacht. In plaats van Broccoli kan dit ook met bloemkool of spitskool.
Receptnummer: 948 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept