Nieuws   Zoeken 

Linda's cibatta gevuld met pesto en tomaat
Ingredienten: (4 pers.):
1 kropje sla
4 vleestomaten
1 ciabattabrood
1 potje pesto
Bereiding:
Was en drrog de slabladeren. Snijd de tomaten in dikke plakken. Snijd de ciabatta in de lengte doormidden. Besmeer de onderste helft met een lagje pesto en leg de plakken tomaat er bovenop. Dek de tomaatplakjes toe met slabladen. Leg de bovenste helft van het brood er bovenop. Snijd het brood in stukken. Is het brod bestemd voor de picknick, wikkel het dan stevig in folie en snijd de ciabatta ter plekke in stukken.
Receptnummer: 9548 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Op deze manier kunnen ook ciabatina's gevuld worden.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept