Nieuws   Zoeken 

Karen's genieten van garnalen (lunch, voor- of bijgerecht)
Ingredienten: (2 pers.):
komkommer
sjalotjes of bosuitjes
mosterd, niet te scherp
sla
kleine garnalen, 150 gr
stokbrood
Bereiding:
snij de komkommer in blokjes of plakjes, snij de ui ook fijn. Doe dit in een kom en doe daar een flinke lepel mosterd bij zodat het één geheel wordt. Kleine garnalen erbij en zout en peper naar smaak toevoegen. Stokbrood (al dan niet uit de oven) opensnijden in de lengte en een beetje leeghalen. Op beide helften een paar blaadjes sla, daarbovenop de garnalenmix en smullen maar.
Receptnummer: 9637 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Dit kun je eten als voorgerecht maar tussen de middag smaakt het net zo lekker! en zonder brood is het erg lekker als bijgerecht tijdens de hoofdmaaltijd.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept