Nieuws   Zoeken 

Paula's vispannetje 'vur de mam'
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak koolvis uit de diepvries
1/2 rode, gele en groene paprika in blokjes
scheutje slagroom
peper & zout
2 theelepeltjes dille (vers of gedroogd)
1 pakje witte roomsaus (maakt niet uit van welk merk)
boter
1 ui
potje champignons
Bereiding:
Snij de koolvis in blokjes. Doe een beetje boter in een pan en fruit hierin het fijngesnipperde uitje (niet bruin laten worden). Doe er de paprika bij en laat deze ook even bakken. Laat de champignons uitlekken en doe deze in de pan en laat weer kort bakken. Doe de blokjes koolvis in de pak en bak deze nog even mee. Meng de inhoud van het zakje saus met de aangegeven hoeveelheid vloeistof, gebruik het liefst melk ookal staat er dat het met water bereidt moet worden. Voeg de saus toe aan de vis en laat het zachtjes pruttelen totdat de saus een goede dikte heeft gekregen, doe er dan een snufje peper & zout door en de dille. Eet smakelijk!!!
Receptnummer: 9652 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Lekker met noten rijst (Lassie) en sperzieboontjes!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept