Ingredienten: (2 pers.):
1 pak lasagne
Italiaanse keuken kruiden
geraspte kaas
1 blikje spinazie
1 grote ui
1 teentje knoflook
3 ons gehakt
beetje boter
| Bereiding:
Bak de uien en knoflook glazig, en bak het gehakt rul.
Voeg vervolgens (naar het recept op de doos) de kruidenmix toe.
Even lekker laten pruttelen, dan de Italiaanse kruiden toevoegen.
Verwarm even de boter in de magnetron (ong. 15 sec.)
"kwast" een ovenschaal met de boter (goed in de hoekjes, want het wordt erg heet)
Dan eerst een laagje saus, dan de lasagnebladen (3) weer wat saus en dan wat plukjes spinazie.
Weer een laagje bladen, weer saus, en plukjes spinazie.
Tot slot: bladen en saus, geraspte kaas erover en rijkelijk bestrooid met Italiaanse kruiden (of met oregano, bieslook, of wat je zelf lekker vindt) |