Nieuws   Zoeken 

Nadia's kabeljauwhaasje met venkel
Ingredienten: (4 pers.):
kabeljauwhaasje van 8OOgr
1kg.venkel
een weinig room
p+z
citroensap
Bereiding:
De venkel kuisen, halveren in de lengte en in reepjes snijden. De venkel kort stomen in de snelkookpan,moet wel knapperig blijven. Na het stomen een weinig room en peper en zout toevoegen. De vis in een ovenschaal schikken en kruiden met peper en zout en een weinig citroensap. Daarover de kortgestoomde venkel scheppen en bedekken met gemalen kaas. Een 25 min in een voorverwarmde oven zetten.
Receptnummer: 9693 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 37 min.
Opmerking:
Lekker met gekookte aardappelen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept