Nieuws   Zoeken 

Sonja's kabeljauw d'ardeche
Ingredienten: (2 pers.):
2 stukken kabeljauw of koolvis a 100gr
(mag diepvries zijn)
4 plakken filet d'ardeche
(speciaal gekruide rauwe ham)
Bereiding:
De kabeljauw ontdooien, indien nodig. Kook de kabeljauw 5 minuten. Wikkel vervolgens de filetd'ardeche erom en leg ze 8 minuten in een oven van 200 graden. Lekker met spinazie a la creme en tagliatelle en wat olijfolie over de vis gesprenkeld. Maar ook met gekooktewortel, krieltjes en een pestosausje (witte saus uit een pakje met 2 eetlepels pesto erdoor).
Receptnummer: 9725 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Iedere soort rauwe ham kan je gebruiken maar juist de sterk smakende speciaal gekruide hammen zijn er het lekkerst bij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept