Nieuws   Zoeken 

Paula's Nagemaakte Boston pizza
Ingredienten: (1 pers.):
Mix voor pizzabodem of een kant & klare bodem
1 bakje philadelphia kaas
1/2 pakje diepvries spinazie of 2 handjes vol verse spinazie
1/2 bolletje mozzarella
1 teentje knoflook
zout
1 handje vol amandelsnippers
evt. kruiden (vers of gedroogd) naar smaak zoals basilicum, oregano, peterselie en/of bieslook
Bereiding:
Laat de spinazie al de ochtend van te voren ontdooien en uitlekken in een zeef. Bereidt het pizzadeeg zoals op de verpakking is aangegeven en bekleed een (vierkant of rond maakt niet uit) bakvorm ermee of bekleed de bakvorm met de kant & klare pizzabodem. Pers het teentje knoflook uit boven de philadelphia en meng dit goed door elkaar. Besmeer de bodem royaal met de philadelphia kaas. Verdeel de spinazie over de kaas, bij verse spinazie eerst een paar minuten in een klein beetje boter roerbakken. Strooi hier wat zout en de gewenste kruiden overheen (vooral basilicum is erg lekker). Strooi de amandelsnippers erover. Snij de mozzarella in plakken en verdeel deze over de pizza.Bak de pizza af zoals is aangegeven op de verpakking en eet smakelijk!!!
Receptnummer: 9843 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Dit zijn ongeveer de hoeveelheden voor 1 pizza, met hoevelen je hier van kunt eten ligt een beetje aan de honger en aan de persoon zelf!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept