Nieuws   Zoeken 

Monique's spaghetti met tomatensaus en feta
Ingredienten: (4 pers.):
400 a 500 g. spaghetti
8 dl. gekruide tomatensaus
2,5 dl. creme fraiche
4 eetl. basilicum
300 g. feta
versgemalen peper
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175 g. Kook de spaghetti gaar volgens de gebruiksaanwijzing en laat in een vergiet uitlekken. Vet een ovenschaal licht in en doe de spaghetti erin. Roer tomatensaus en creme fraiche door elkaar en verdeel dit over de spaghetti. Snijd basilicum in reepjes en strooi die er over. Verkruimel de feta en verdeel dit over de schaal. Maal er flink peper over en zet de schaal zo'n 30 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Receptnummer: 9913 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Goedkoop, makkelijk en heel erg lekker!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept