Jeanette's Italiaans getint hapje |
Ingredienten: (6 pers.):
1 pakje diepvries bladerdeeg
1 pond gehakt
4 tomaten in plakjes gesneden
pakje monchou in plakjes gesneden
2 blikjes tomaten puree
en 1 zakje Italiaanse kruiden | Bereiding:
Maak het gehakt los in de pan zonder boter en bak het bruin. Leg ondertussen de bladerdeeg vellen op het bakblik en verwarm de oven voor op 200 graden. Smeer op de bladerdeeg vellen de tomatenpuree. Als het gehakt gaar is verdelen over het bladerdeeg. Doe dit ook met de tomaten en de monchou. Strooi dan de Italiaanse kruiden erover en dan in de oven. Kijk op de verpakking van het bladerdeeg hoelang het in de oven moet |
Receptnummer: 994 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Jeanette |
Opmerking:
|
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |