Nieuws   Zoeken 

shoarma/spinazieschotel van J@nnie
Ingredienten: (4 pers.):
700 gr gehakte spinazie(iglo)
100 gr, belegen kaas geraspt
peper en zout
1 ui gesnipperd
1 t knoflook,gesnipperd
2 eetl. olijf olie
300 gr shoarmareepjes
1 bl.tomatenpuree ( 140 gr )
1 pakje aardappelpuree voor
ovenschotels (2 zakjes)
Bereiding:
Laat de spinazie ontdooien en schep er de helft van de kaas en peper en zout naar smaak toe Fruit de ui met de knoflook 5 min. in de hete olie.Voeg de shoarma- reepjes toe en bak ze al omscheppend bruin.Voeg de tomatenpuree toe en warm 2 min. mee.Bereid de aardappel- puree van 2 zakjes volgens de gebruiks aamwijzing.Verdeel de spinazie over de bodem van een ingevette ovenschaal Verdeel het vlees erover en dek af met de aardappelpuree.Srooi de rest van de kaas erover en zet de schaal 20 min in een voorverwarmde oven (200 gr) Smakelijk eten
Receptnummer: 9960 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept