Nieuws   Zoeken 

Paula's spinazieschoteltje
Ingredienten: (4 pers.):
+/- 500gr half om half gehakt
1 pakje spinazie (diepvries)
1 bouillontablet
1 bakje kruidenkaas (paturain)
aardappelpuree (2 zakjes)
tabasco
paneermeel
Bereiding:
Laat de spinazie al in de ochtend ontdooien in een zeef zodat het meeste vocht eruit is. Bak het gehakt lekker bruin en verkruimel hier het boullointablet over. Voeg de spinazie en de kruidenkaas toe en blijf roeren totdat alles goed vermengd is. Bereidt de aardappelpuree zoals is aangegeven op de verpakking of maak verse puree als je daar tijd voor hebt. Roer op het laaste een aantal druppels (naar eigen smaak) tabasco door het gehakt/spinazie mengsel. Strooi op de bodem van een ovenschotel een beetje paneermeel en verdeel hierover het gehakt/spinazie mengsel. Doe de puree eroverheen en maak de bovenkant glad met een lepel of maak er met een vork een mooie versiering van. Strooi een beetje paneermeel over het geheel en bak het ongeveer 30 minuten in een oven van 200 graden. Eet smakelijk!!!
Receptnummer: 9988 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Dit recept lijkt natuurlijk op veel andere spinazieschotels maar is toch weer even anders! Het lekkerst is het met spinazie a la creme!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept