Nieuws   Zoeken 

Paula's spiesjes
Ingredienten: (2 pers.):
2 varkensschnitzels ongepaneerd
2 uien
sateprikkers

voor de marinade:
1 etl curry
1 etl ketchup
4 etl olie
1 etl azijn
1 etl honing
1 tl kaneel
1 tl paprikapoeder
peterselie
bieslook
peper & zout
Bereiding:
Snijdt de schnitzels in blokjes en de uien in partjes. Prik op elke sateprikker om en om een stukje vlees en een stukje ui. Leg de spiesjes op een groot bord of een grote schaal. Meng alle ingredienten van de marinade en verdeel deze over de spiesjes. Laat de spiesjes minimaal een kwartier, maar liever een uurtje of twee, marineren. Bak de spiesjes gaar in een grillpan of op de barbeque. Eet smakelijk!!!
Receptnummer: 9994 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Als je bang bent dat de sateprikkers verbranden bij het bakken dan kun je ze natuurlijk van te voren even laten weken in wat water en dan goed afdrogen!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept