Mosselen vurig met chorizo en tabasco
Ingredienten: (2 pers.):
2 el (olijf)olie
1 gesnipperde ui
2 gehakte knoflookteentjes
100 gr. in blokjes gesneden chorizo
1 bak schoongemaakte verse mosselen
1 dl. droge witte wijn
scheutje tabasco
2 el gehakte peterselie
limoen- of olijven mayonaise
Bereiding:
verhit (olijf)olie in een grote pan. fruit hierin de ui ca. 3 min. bak de gehakte knoflookteentjes en de chorizo ca. 2 min. mee. voeg hieraan toe
de mosselen, de droge witte wijn en een scheutje tabasco en kook de mosselen hierin gaar. bestrooi voor serveren met de gehakte peterselie. serveer met limoen- of olijven mayonaise
(recept saus zie elders op de site)
Receptnummer: 115 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 20 min.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op https://www.snelklaar.nl