Ri@'s kaasfondue met calvados.
Ingredienten: (4 pers.):
400 gram camembert
400 gram livarot
300 gram belegen goudse
1 teen knoflook
4 glazen witte wijn
3 eetlepels ma´zena
1 borrelglas calvados
Bereiding:
Snijd de korsten van de kazen en snijd het in kleine stukjes. Wrijf de fonduepan in met de doorgesneden teen knoflook of doe de knoflook uit de knijper in de wijn. Breng de witte wijn aan de kook en voeg meteen de kaas toe. Laat op niet te hoog vuur smelten. Roer af en toe. Roer de ma´zena glad met een heel klein beetje water en voeh get papje er roerend bij. Ga door met roeren tot de fondue glad gebonden is. Roer er dan de calvados door. Eet met stukjes stokbrood.
Receptnummer: 12471 | Categorie: Uitzoeken | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Kalender
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl